Новини, в яких згадується Ласло Немеш

10 грудня 2018,  16:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня кінокомпанія Marvel Studios представила дебютний трейлер свого очікуваного блокбастера «Месники 4» та новий трейлер супергеройського фільму «Капітан Марвел». Разом з ними дивимося дубльовані трейлери фентезі «Артеміс Фаул», україно-американської картини «Захар Беркут» та фільму жахів «Брайтбьорн», а також розширені українські ТБ-ролики супергеройського екшену «Аквамен» і мультфільму «Ґрінч».

Читати далі...
3 грудня 2018,  18:54 | Оновлення

Опублікований трейлер фільму «Захід» — нової роботи угорського режисера Ласло Немеша.

1913 рік, Будапешт, серце Європи. Молода повна рішучості Ірис Лайтер (Юлі Якаб) приїжджає в столицю Угорщини. Вона намагається влаштуватися на роботу в якості модистки у легендарний капелюшний магазин, який колись належав її покійним батькам. Новий власник виганяє колишню спадкоємицю. Ірис відмовляється покинути місто та починає власне розслідування таємниць минулого на темних вулицях Будапешта напередодні Першої світової війни.

В кінотеатрах України фільм «Захід» можна буде подивитися з 13 грудня.

11 травня 2016,  16:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режиссер Джордж Миллер, который в этом году является президентом жюри, напоминает, что открытие 69-го Каннского кинофестиваля состоится уже сегодня вечером. И откроет его новая мелодраматическая комедия Вуди Аллена «Светская жизнь», чьи звезды уже прибыли в Канны.

Читати далі...
6 січня 2016,  13:57 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера Сообщество кинокритиков Нью-Йорка (New York Film Critics Circle) подвело итоги прошедшего года и раздало награды лучшим, ознаменовав официальное начало американского наградного сезона. И среди всех фильмов 2015 года они предпочли драму «Кэрол».

Читати далі...
13 липня 2015,  21:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Несмотря на то, что воскресенье – выходной день, 6-й Одесский кинофестиваль лишь начал набирать обороты. Состоялись премьеры сразу двух конкурсных фильмов: трагедии «Е.», вдохновленной историей Елены Троянской, и вызвавшего дискуссию украинского триллера «Captum», который не все смогли досмотреть до конца.

Представить фильм с кратким названием «Е.», который один из первых был выбран в Международный конкурс, в Одессу прибыла его продюсер Махалия Коэн, у которой, оказывается, есть украинские корни – ее дедушка и родители бабушки родом из-под Киева. 

Коэн присутствовала при переводе фильма на украинский язык, и она поделилась, что ей очень понравилось работать с ним, хотя на нем и не разговаривает. 

Читати далі...
11 червня 2015,  12:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Во время 6-го Одесского международного кинофестиваля будут показаны лучшие фильмы, получившие награды и признание публики на Венецианском, Берлинском и Каннском кинофестивалях.

Из Берлинале в Одессу в этом году приедет лучший фильм фестиваля «Такси», из Венеции – призер «Белые ночи почтальона Алексея Тряпицына», из Канн: лауреаты «Лобстер» и «Сын Саула».

Драма иранца Джафара Панахи «Такси» неспроста выиграла в Берлине «Золотого медведя». Режиссер, находящийся сейчас под домашним арестом, выступил также сценаристом фильма и сыграл в нем главную роль, и все это несмотря на то, что ему запретили снимать кино в связи с «антиправительственной деятельностью». На кинофестивале приз получала его племянница, которая также появилась в фильме, при этом растрогавшись до слез.

Читати далі...
25 травня 2015,  10:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Учора ввечері завершився 68-й щорічний Канський кінофестиваль, і «Золоті пальмові гілки» знайшли своїх щасливих власників. 

Головний приз кінофестивалю дістався Жаку Одіару за його «Еррана», історію про солдата Тигрів Таміла, якому довелося втекти з рідної Шрі-Ланки і знайти притулок у Парижі, де і триває його боротьба за нове життя.

Кращим режисером в цьому році став Хоу Сяосянь, який зняв «Вбивцю», драму про жінку-воїна і бойові мистецтва. Звання Краща актриса поділили між собою Руні Мара і Емманюель Берко, перша – за роль в лесбійській драмі «Керол», друга – за романтичну історію «Мій король». Кращим актором назвали Венсана Ліндона, який зіграв в реалістичній драмі «Закон ринку» простого охоронця супермаркету, що стикається на роботі з непередбаченими моральними дилемами.

Президенти журі Джоел і Ітан Коени про те, чому головна нагорода Palme d'Or була віддана «Еррану»:

Рішення про присудження Palme d'Or «Еррану» було прийнято дуже швидко. Нас всіх запалив предмет цього фільму. Були і інші фільми, які дуже сподобалися іншим членам журі, але щодо цього ми всі разом погодилися. Крім того, є фільми, які ми б хотіли побачити знову. Це був дуже напружений досвід. Він змінив глядача всередині нас.

Читати далі...
16 травня 2015,  22:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Во второй день Каннский кинофестиваль накрыло сущее безумие. К ним приехал экшен «Безумный Макс: Дорога ярости» со своей командой. А в третий день там появился сам Вуди Аллен со своим «Иррациональным человеком».

«Безумный Макс: Дорога ярости» был показан вне конкурса, но это не помешало фильму и его создателям получить в Каннах теплый прием. Представить его приехали режиссер Джордж МиллерТом ХардиШарлиз ТеронНиколас ХолтЗои Кравиц, продюсер Даг Митчелл и монтажер Маргарет Сиксел.

На пресс-конференции Миллер рассказал, что не ожидал, что производство фильма от появления идеи до его непосредственного создания займет целых 12 лет. Также он говорил о самих съемках:

Мы поехали на настоящих машинах, с настоящими людьми, в настоящую пустыню на 7 месяцев. И не было ни дня, когда бы я не подумал: «Мы сумасшедшие, раз решились это сделать.»

Читати далі...
17 квітня 2015,  13:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трохи менше, ніж за місяць до початку 68-го Каннського кінофестивалю, однієї з головних кіноподій року, яка збере на набережній Круазет кінематографістів з Європи, Азії, Америки, була оголошена офіційна програма.

Фільмом відкриття кінофестивалю в цьому році буде французька драма «З високо піднятою головою» Емманюель Берко, яка вже вигравала у минулому кілька призів на Каннському кінофестивалі. Одну з основних ролей у фільмі зіграє Катрін Деньов, з якої Берко співпрацює вже давно. Фільм розповість історію життя хлопчака Мелоні з 6 до 18 років, поки він перебував під опікою соціальних служб в північній Франції.

В рамках Конкурсу будуть представлені нові роботи Жака ОдіараМаттео ГарронеНанні МореттіПаоло Соррентіно, які вже неодноразово отримували в Канні призи за свої кінороботи.

Одними з найбільш очікуваних фільмів 68-го кінофестивалю є «Море дерев» Гаса Ван Сента, де Меттью Макконахі зіграє американця-самогубця, що загубився в лісі і намагається знайти дорогу разом з незнайомим японцем, нова шекспірівська адаптація «Макбет» Майклом Фассбендером і Маріон Котійяр і трилер Дені Вільньова «Найманка» Емілі Блант, яка зіграє там поліцейського, супроводжуючого двох рейнджерів, що полюють на наркобарона.

Читати далі...