Рой ТомасRoy Thomas

50%
0
50%
0

Фільмографія

Капітан Марвел 2 (2023) ... сценарист (персонаж)
Ванда/Віжн (2021) ... сценарист
Union Jack (2019) ... сценарист (персонажи)
Сходження Marvel: Таємні воїни (2018) ... сценарист (в титрах не указан)
Lego DC Super Hero Girls: Brain Drain (2017) ... сценарист (персонаж)
Захисники (2017) ... сценарист
Людина-мураха (2017) ... сценарист (в титрах не указан)
Залізний кулак (2017) ... сценарист
Логан: Росомаха (2017) ... сценарист (персонаж, в титрах не указан)
Люк Кейдж (2016) ... сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...