Новини, в яких згадується Эрин Фили

16 грудня 2019,  15:18 | Новини серіалів

Канал Showtime опублікував промо-ролик і розширений опис 7 серії 10 сезону свого хітового серіалу «Безсоромні», яку зняла Ерін Філі.

Карл (Ітан Каткоскі) приймає свій громадянський обов'язок, поки Деббі (Емма Кінні) шукає новий спосіб заробити. Френк (Вільям Х. Мейсі) зустрічає жінку своєї мрії, а Йен (Камерон Монахен) та Міккі (Ноель Фішер) виявляються втягнутими в небезпечну аферу Паули (Рейчел Дреч). Коли у Алібі трапляється трагедія, Кев (Стів Гові) та Ві (Шанола Гемптон) вирішують працювати під прикриттям, щоб знайти нових клієнтів. Тим часом Ліп (Джеремі Аллен Вайт) і Темі (Кейт Майнер) відчайдушно намагаються знайти час для інтиму.

Серія «Citizen Carl» («Громадянин Карл») вийде на телеекрани 23 грудня за українським часом і буде передостанньою серією серіалу «Безсоромні», яку ми побачимо в цьому році.

10 вересня 2018,  19:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Серіал «Безсоромні» повернувся в цю неділю, і ось уже вийшов промо-ролик наступної серії його 9 сезону.

Фіона (Еммі Россам) йде на ризиковану інвестицію, ігноруючи пораду Форда (Річард Флуд). Френк (Вільям Х. Мейсі) виявляє фінансові можливості місцевої політики. Карл (Ітан Каткоски) підкріплює свою заяву в академію Вест-Пойнт несподіваним способом. Деббі (Емма Кінні) намагається знайти соратників у своїй битві проти сексуальних домагань. Йен (Камерон Монахен) виходить на свободу і дивується масштабам росту його руху за Гея Ісуса. Кев (Стів Хові) та Ві (Шанола Гемптон) намагаються знайти ідеальну підготовчу школу для близнят.

Серія, яка отримала назву «Mo White!» («Білий Мо!») на честь майбутньої расистської кампанії Френка, вийде на екрани 17 вересня за українським часом.

Режисером серії виступає Ерін ФіліПомаранчевий – хіт сезону»).