Новини, в яких згадується Марлон Вайанс

20 серпня 2020,  11:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний трейлер стрічки «Остання крапля», яка возз'єднала Білла Мюррея з режисеркою фільму «Труднощі перекладу» Софією Копполою.

Читати далі...
29 червня 2020,  15:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія MGM нарешті поділилася з нами повноцінним трейлером своєї музичної біографічної драми «Повага», за головну роль в якій лауреатка премії «Оскар» Дженніфер Гадсон може отримати ще одну статуетку.

Читати далі...
5 серпня 2019,  17:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові до справжнього божевілля? Зірка «Білих ціпоньок» і «Дуже страшного кіно» Марлон Вайанс вирішив влаштувати конкуренцію Едді Мерфі, втіливши одразу шість персонажів у комедії «Шестерняшки».

У новій комедійній картині від Netflix Вайанс грає майбутнього батька Алана, який з подивом дізнається, що він народився одним із шестерняшок. Розшукавши свого брата Рассела (теж Вайанс), Алан відправляється разом з ним в смішну подорож на машині, щоб знайти інших братів та сестру (і їх грає Вайанс).

Новий фільм режисера Майкла Тіддеса, який зняв пародії «Будинок з паранормальними явищами» та «П'ятдесят відтінків чорного» за участю Вайанса, вийде 16 серпня.

1 серпня 2017,  01:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Дуже страшного кіно» і «Без почуттів» Марлон Вайанс опиняється замкненим в одному невдалому дні в трейлері комедії «Голяка». Його герой Роб Андерсен дуже переживає перед весіллям, і його переживання грають з ним злий жарт — хлопець змушений переживати одні й ті ж самі жахливі години голяка знову і знову, поки не зробить все правильно в день свого весілля. Компанію актору тут складають Реджина Холл і Денніс Хейсберт.

Прем'єра кінокартини від режисера Майкла Тіддеса, який працював з Вайансом над пародіями «Будинок з паранормальними явищами» та «П'ятдесят відтінків чорного», відбудеться 11 серпня на сайті Netflix.

26 січня 2016,  06:15 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

4 лютого в широкий український прокат виходить фільм «П'ятдесят відтінків черного» – комедійна пародія на світовий бестселер «П'ятдесят відтінків сірого». Головного героя еротичної драми, легендарного містера Грея з «незвичайними смаками», замінить новий герой – експресивний і харизматичний містер Блек у виконанні Марлона Вайанса. Його образ відомий багатьом глядачам завдяки участі актора в таких культових комедіях як: «Не загрожуй Південному Централу», «Дуже страшне кіно» та ін. В пародійному шедеврі «50 відтінків чорного» Марлон Вайанс не тільки виконав головну роль, але і взяв участь у написанні сценарію, виступивши співавтором Ріка Альвареса («Будинок з паранормальними явищами»).