Новини, в яких згадується Домінік Рейнс

27 січня 2018,  21:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Настане кінець усього», заявляє Дейзі (Хлоя Беннет) в промо-ролику 10 серії 5 сезону серіалу «Агенти Щ.И.Т.».

Синопсис серії повідомляє, що команда отримує останній шанс повернутися в свій час, але їхні дії можуть мати смертельні наслідки. Тим часом Мак (Генрі Сіммонс) та Йо-Йо (Наталія Кордова) намагаються побороти Касіуса (Домінік Рейнс). Чи зможуть агенти вийти живими з цієї битви? Дізнаємося через тиждень.

Серія «Past Life» («Минуле життя») вийде на екрани 3 лютого за українським часом.

22 січня 2018,  16:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Крі збираються стерти з лиця галактики команду Колсона (Кларк Грегг) і всіх людей в 9 серії 5 сезону серіалу «Агенти Щ.И.Т.».

Касіус (Домінік Рейнс) заявляє в промо-ролику, що обіцяв страждання і тепер збирається дотриматися свого слова, поки Мак (Генрі Сіммонс), Йо-Йо (Наталія Кордова) і Флінт (Кой Стюарт) намагаються врятувати всіх, почавши революцію проти крі.

Серія «Best Laid Plans» («Кращі заплановані плани») вийде на екрани 27 січня за українським часом.

12 січня 2018,  19:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актори Домінік Рейнс і Флоренс Фейвр трансформуються в Касіуса і Сінару на нових закулісних відео серіалу «Агенти Щ.И.Т.».

Читати далі...
23 грудня 2017,  17:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Через 2 тижні серіал «Агенти Щ.И.Т.» запрошує вас стати свідками смертельної дуелі Землетруса з небезпечною представницею крі.

Синопсис 6 серії 5 сезону свідчить, що коли життя Дейзі (Хлоя Беннет) опиняється під загрозою, несподіваний друг намагається її врятувати. Промо також показує, як Касіус (Амін Наземзадех) говорить з Сінарою (Флоренс Фейвр) перед її боєм з Землетрусом, а Фітц (Йен де Кестекер) заявляє Сіммонс (Елізабет Хенстридж), що не бажає більше ні дня провести без неї.

Серія «Fun and Games» («Веселощі та ігри»), режисером якої став Кларк Грегг, вийде на екрани 6 січня за українським часом.

3 грудня 2017,  01:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дейзі (Хлоя Беннет) демонструє, чому її прозвали Землетрус, в промо-ролику 3 серії 5 сезону фантастичного серіалу «Агенти Щ.И.Т.».

Синопсис серії говорить, що Дейзі, готова ризикнути усім, відправиться рятувати Сіммонс (Елізабет Хенстридж), хоча в промо-ролику новий союзник агентів Деке (Джефф Ворд) виступає проти цього, кажучи, що вона вже одного разу знищила світ, і що він не дозволить їй зробити це знову. Тим часом Сіммонс, яку зробили слугою повелителя крі Касіуса (Амін Наземзадех), зустрічає в полоні нового нелюда.

Серія «A Life Spent» («Прожите життя») вийде на екрани 9 грудня за українським часом.