Оновлення, в яких згадується Крістіан Айзіа

28 листопада 2017,  16:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кев (Стів Хові) безтурботно грає на банджо в промо-ролику 5 серії 8 сезону драмеді «Безсоромні».

Поки Фіона (Еммі Россам) намагається підняти планку для своєї округи, Йен (Камерон Монахен) допомагає Тревору (Елліот Флетчер) зібрати гроші для нового молодіжного притулку. У той же час Карл (Ітан Каткоскі) втрачає свою степендию та креативно підходить до того, щоб забезпечити своє навчання, Ліп (Джеремі Аллен Вайт) протистоїть другу, через що потім страждає, а Френк (Вільям Х. Мейсі) вчить батьків в школі Ліама (Крістіан Айзіа) всьому, що потрібно знати про робочий клас.

Серія «The (Mis) Education of Liam Fergus Beircheart Gallagher» («(Помилкове) виховання Ліама Фергюса Бейрчарта Галлагера») вийде на екрани 4 грудня за українським часом.

21 листопада 2017,  18:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В 4 серії 8 сезону серіалу «Безсоромні» повертається один з колишніх Фіони.

Промо-ролик показує, як Шон (Дермот Малруні) заявляється в гості в сімейний будинок Галлагерів, і Фіона (Еммі Россам) не знає, що з цим робити, але сподівається, що він повернувся, оскільки зав'язав. В той же час Френк (Вільям Х. Мейсі) починає приймати участь у шкільному житті Ліама (Крістіан Айзіа) і стає найпопулярнішим татом в батьківському комітеті; Ліп (Джеремі Аллен Вайт) дізнається, що займатися сексом набагато складніше, коли ти тверезий; Йен (Камерон Монахен) переходить межу з хлопцем з молодіжного центру; а Кев (Стів Хові) та Ві (Шанола Гемптон) відправляються в поїздку, щоб зустрітися з його біологічною сім'єю.

Серія «Fuck Paying It Forward» («До біса платити іншому»), режисером якої стала номінантка на «Золотий глобус» Реджина Кінг, вийде на екрани 27 листопада за українським часом.

31 жовтня 2017,  03:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У прем'єрній серії 8 сезону серіалу «Безсоромні» на сімейство Галлагерів раптово звалюються гроші, які можна спустити.

Френк (Вільям Х. Мейсі) замовляє разом з Карлом (Ітан Каткоскі) джакузі на задній двір, скурює весь свій мет і повідомляє, що пережив смерть Моніки (Хлоя Вебб) і став новою людиною. Ліам, якого тепер буде грати Крістіан Айзіа, нарешті говорить, причому відразу видає фразу в стилі Галлагерів: «А де мій мет?» Ліам (Джеремі Аллен Вайт) думає, як підкотити до дівчини, в яку закохався, а нова героїня Несса (Джессіка Зор) запитує у Фіони (Еммі Россам), чи збирається та переїжджати в будинок, де тепер є орендодавцем.

Серія «We Become What We... Frank!» («Ми стаємо тим, чим ми... Френк!») вийде на екрани 6 листопада за українським часом.

19 жовтня 2017,  16:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер 8 сезону популярної драмеді «Безсоромні», на чиєму рахунок є 3 премії «Еммі», нагадує, що Галлагери — не герої, вони — сім'я.

Френк (Вільям Х. Мейсі) тепер вдарився в буддизм, тому віддає половину мету нужденним; Ві (Шанола Хемптон) і Світлана (Ісидора Горештер) затівають жорстку бійку в барі; Деббі (Емма Кінні) загрожує порушникові шокером; Ліп (Джеремі Аллен Вайт), Йен (Камерон Монахен), Карл (Ітан Каткоскі) і Ліам (Крістіан Айзіа) ніжаться в джакузі та рахують гроші; а Френк виступає на захист своєї родини, після чого Фіона (Еммі Россам) називає його «святим Френком».

Дивимося розширений трейлер 8 сезону «Безсоромні». Серіал повертається 5 листопада.