Новини, в яких згадується Хейлі Лу Річардсон

13 серпня 2020,  16:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Американські кінематографісти продовжують досліджувати теми підліткової вагітності і доступності абортів, але на цей раз замість серйозної драми вони зняли комедійне роуд-муві під назвою «Невагітна», яке вийде на платформі HBO Max.

Читати далі...
25 квітня 2019,  14:59 | Оновлення

Представляємо другий український трейлер мелодрами «За п'ять кроків до кохання» з Гейлі Лу Річардсон і Коулом Спроусом в головних ролях. Історію кохання, героям якої заборонено наближатися одне до одного ближче ніж на 5 метрів, можна буде подивитися в кінотеатрах України з 1 травня.

20 листопада 2018,  18:04 | Оновлення

Представляємо український трейлер драми «За 5 кроків до кохання».

Вілл (Коул Спрус) та Стелла (Хейлі Лу Річардсон) молоді, закохані один в одного і страждають від важкого захворювання. Вони знайомляться у лікарні, де встановлені суворі правила: пацієнти повинні дотримувати між собою дистанцію мінімум в один метр. Всупереч усім заборонам, Вілл та Стелла намагаються подолати невидиму стіну.

Дата виходу фільму «За 5 кроків до кохання» поки невідома, слідкуйте за оновленнями на нашому сайті.

8 червня 2018,  23:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премії «Золотий глобус» Оскар Айзек вистежує нациста, який втік від правосуддя, в офіційному трейлері історичної драми «Операція „Фінал“».

Події фільму «Операція „Фінал“» розгортаються після завершення Другої світової війни, в 1960-х роках. Агент «Моссада» Пітер Малкін (Айзек) відправляється в Аргентину, щоб знайти, заарештувати і поставити перед ізраїльським судом офіцера Третього Рейху Адольфа Ейхмана (володар премії «Оскар» Бен Кінгслі), який займався транспортуванням мільйонів невинних євреїв до концентраційних таборів, де вони були вбиті.

Світова прем'єра картини Кріса Вайца, де також зіграли Мелані Лоран, Хейлі Лу Річардсон та Нік Кролл, відбудеться восени.

15 грудня 2016,  15:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий нецензурний та кумедний трейлер комедії про дівчину-тінейджера «Майже сімнадцять», за головну роль в якій Хейлі Стайнфелд отримала номінацію на «Золотий глобус». Повний список номінантів ви знайдете тут.

Компанію їй в цьому фільмі, який зарубіжні критики порівнюють з такою підліткової класикою, як «Безглузді» й «Паскудні дівчиська», склали Хейлі Лу Річардсон, Блейк Дженнер та Вуді Харрельсон.