Оновлення, в яких згадується Даррен Крісс

18 листопада 2017,  02:26 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Очікуваний 2 сезон хітової кримінальної антології «Американська історія злочинів», заснованої на реальних історіях, обзавівся дуже шикарним і одночасно жорстоким трейлером.

Цього разу в центрі подій опиниться відомий модельєр Джанні Версаче (Едгар Рамірес), якого в липні 1997 року на сходах його власного будинку в Маямі-Біч застрелив серійний вбивця Ендрю Кьюненен (Даррен Крісс). Після смерті Джанні на чолі його модного будинку стала сестра модельєра Донателла (Пенелопа Крус), яка в даному трейлері заявляє, що компанія була всім життям Джанні, і вона не дозволить вбити свого брата двічі.

Прем'єра сезону «Американська історія злочинів: Вбивство Джанні Версаче» відбудеться 17 січня.

21 березня 2017,  02:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В сьогоднішній серії «Флеша» Баррі Аллен (Грант Гастін) та Кара Денверс (Мелісса Бенойст) позбудуться своїх сил й опиняться в полоні у Музичного майстра (Даррен Крісс), який ув'язнить їх в ретро-мюзиклі, де потрібно строго слідувати сценарію й при цьому же не бути вбитими.

У цьому незвичайному кросовері також візьмуть участь Віктор Гарбер з «Легенд завтрашнього дня» та Джон Барроумен зі «Стріли».

13 березня 2017,  15:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступного тижня серіали «Флеш» та «Супергерл» збираються дивувати своїх шанувальників новим кросовером, де Баррі Аллен (Грант Гастін) та Кара Денверс (Мелісса Бенойст) будуть не тільки співати, а й танцювати в ретро-нарядах. Влаштує це дійство суперлиходій Музичний майстер у втіленні Даррена Крісса.

Дивимося перший тизер музичної серії «Флеша», яка вийде 22 березня за українським часом.