Біографія Емілі Ратаковскі

Повне ім'я: Emily O'Hara Ratajkowski
Народилася 7 червня 1991; Лондон, Англія, Велика Британія
Зріст: 171 см
Освіта: Навчалася в школі у Сан-Дієго (Каліфорнія). Після школи Емілі вступила у Каліфорнійський університет у Лос-Анджелесі, де провчилася рік, вивчаючи образотворче мистецтво

Біографія Емілі Ратаковскі

Емілі О'Хара Емілі Ратаковскі(Ратакоускі) [(англ. Emily O'Hara Ratajkowski / rætəkaʊski /; нар. 7 червня 1991) також відома як Емрата (англ. Emrata) - американська модель та актриса. Стала широко відома після того, як знялася топлес у кліпі Робіна Тіка «Blurred Lines».

Емілі Емілі Ратаковскі народилася 7 червня 1991 року лондонському районі Вестмінстер; її батьки – Катлин Балглі (англ. Kathleen Balgley) і Джон Девід «Джей Ді» Емілі Ратаковскі (Ратакоускі) (англ. John David «J.D.» Ratajkowski) – американці. Катлін Балглі, яка працювала викладачем англійської мови в рамках програми Фулбрайта, познайомилася з художником, у якого вчилася малюванню в Академії Сан-Дієго. На момент народження дочки їй було 39, а йому 45 років. У шлюбі вони не перебували. Емілі була їх єдиною дитиною. Свою матір Емілі охарактеризувала як «феміністку і інтелектуалку».

Сім'я жила у Західному Кенсінгтоні та Блумсбері. Коли Емілі було 5 років, вони переїхали у США та влаштувалися у Сан-Дієго, Каліфорнія. Її дитинство проходило насамперед у сусідньому місті Енсінітас, у маленькому будиночку біля океану. Балглі раніше викладала у Каліфорнійському політехнічному університеті. У дитинстві Емілі також побувала в багатьох частинах Європи, довгий час жила у Бантрі, Ірландія, та на Мальорці у Іспанії. Згодом щоліта вона довго жила у Ірландії, поки не стала моделлю з повною зайнятістю.

У 14 років Емілі підписала контракт з модельним агентством Ford Models. Вона поєднувала навчання у школі у Сан-Дієго (Каліфорнія) з роботою моделі у Лос-Анджелесі. Після школи Емілі надійшла у Каліфорнійський університет у Лос-Анджелесі, де провчилася рік, вивчаючи образотворче мистецтво, після чого вирішила повністю присвятити себе модельній кар'єрі.

Після укладення контракту з Ford Models Емілі Емілі Ратаковскі працювала з брендами одягу Forever 21 та Nordstrom, але стала відомою як модель після зйомки декількох фотосесій з фотографом Тоні Дюраном. У 2009-2010 році Емілі знімалася у серіалі «iCarly» на Nickelodeon, де виконувала роль Таші.

У серпні 2012 року разом з Сарою Джин Андервуд знялася в рекламі мережі фастфуду Carl's Jr. У 2013 році знялася в двох музичних кліпах: «Blurred Lines» Робіна Тіка і «Love Somebody» групи Maroon 5. Зйомка топлес в «Blurred Lines» принесла їй широку популярність. Портал YouTube спочатку забанив відверту версію кліпу, але пізніше повернув її.

Після цього Емілі Ратажковскі стала більше зніматися і з'явилася оголеною на обкладинці журналу treats!, що вона пов'язує зі зйомкою в двох гучних кліпах. Вона працювала з такими фотографами, як Тоні Келлі, який знімав її для обкладинки турецького варіанту журналу GQ.

Відносини Емілі Ратаковскі

23 лютого 2018 року Емілі Емілі Ратажковскі вийшла заміж за актора та продюсера Себастьяна Беар-МакКларда, з яким вона зустрічалася до цього протягом двох місяців.