Новини, в яких згадується Леа Пайпс

22 квітня 2019,  20:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вся магія опиняється під загрозою в 19 серії 1 сезону фентезійної драми «Зачаровані», яка розповідає про пригоди трьох сестер-відьом.

Відьма Фіона (Леа Пайпс) вдосталь настраждалася у своєму житті через магію і тепер хоче знищити її всю. Джада (Алейз Шеннон) попереджає Мел (Мелоні Діас), що вона є такою ж сильною, як і вони з сестрами. Гаррі (Руперт Еванс) намагається переконати Фіону звернутися до сестер по допомогу, але вона не бажає укладати союзи. Мейсі (Мадлен Манток), Меггі (Сара Джеффері) та Мел працюють разом зі своїм новим янголом-охоронцем Тессою (Хлоя Бріджес), щоб зупинити Фіону.

Серія отримала назву «Power of Four» («Сила Чотирьох»), зняв її режисер Стюарт Гіллард, а на екрани вона прибуде 29 квітня за українським часом.

26 березня 2019,  16:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик 17 серії 1 сезону фентезійного серіалу «Зачаровані», де сестер шокує возз'єднання з Гаррі, а також в ній з'явиться зірка серіалу «Милі ошуканки» Тайлер Блекберн.

Коли Ніко (Еллен Тамакі) звертається до Мел (Мелоні Діас) по допомогу, вона випадково розкриває нового демона. Меггі (Сара Джеффері) вирішує проникнути в «культ», щоб перешкодити його планам, але коли вона пропадає, Мейсі (Мадлен Манток) та Мел вирушають на її пошуки. Гаррі (Руперт Еванс) повинен зіткнутися віч-на-віч з «даром», яким його наділили Старійшини, залишаючи Мейсі, Мел і Меггі в шоці. Мел вважає, що Фіона (Леа Пайпс) може бути ключем до того, щоб допомогти Гаррі, що призводить до проблем з Джадою (Алейз Шеннон). Тим часом Паркеру (Нік Гаргроув) стає гірше, і Меггі не знає, як йому допомогти.

Серія «Surrender» («Капітуляція»), режисером якої виступає відома канадська актриса Меган ФоллоузЕнн з Зелених дахів», «Царство»), прибуде на екрани 1 квітня за українським часом.

28 березня 2018,  21:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW нарешті випустив перший офіційний трейлер 5 сезону фентезійного серіалу «Первородні», який буде заключним.

В даному відео Клаус (Джозеф Морган) возз'єднується зі своїми братами і сестрами після значного стрибка в часі, ризикнувши усім; Елайджа (Деніел Гілліс) горить на сонці; Хейлі (Фібі Тонкін) зближується з новим хлопцем Декланом (Торранс Кумбс з серіалу «Царство»); а вже майже доросла Хоуп (Даніель Роуз Расселл) вперше показує, на що здатна.

Прем'єра фінального сезону «Первородних», де також повернуться Чарльз Майкл Девіс, Юсуф Гейтвуд, Даніель Кемпбелл, Леа Пайпс, Райлі Воулкел, Стівен Крюгер та Клер Холт, відбудеться 20 квітня.