Фібі ТонкінPhoebe Tonkin

Фібі Тонкін / Phoebe Tonkin
Повне ім'я: Фиби Джейн Элизабет Тонкин (Phoebe Jane Elizabeth Tonkin)
Народилася 12 липня 1989; Сідней, Новий Південний Уельс, Австралія
Зріст: 172 см
Освіта: Школа для дівчаток Квінвуд
100%
3
0%
0

Фільмографія Фібі Тонкіна

Вавилон (2022) ... актриса
Цвітіння (2019) ... Young Gwen
Final Stop (2018) ... The Girl
Тиха гавань (2018) ... Olivia Gallagher
Розмови після (2017) ... Sonja
Cul-De-Sac (2016) ... Mother
Take Down (2016) ... Amy Tilton
Mako Adventures (2015) ... Cleo Sertori
Сталкер (2014) ... Nicole Clark
З тих пір (2014) ... Mabel

Біографія Фібі Тонкіна

Фібі Тонкін народилася у Сіднеї 12 липня в 1989 році та з чотирьох років навчалася в різних танцювальних класах, включаючи класичні танці, балет, чечітка, хіп-хоп і сучасні танці. У 12 років пройшла курси в австралійському молодіжному театрі Уорф, які включали твори Шекспіра, мистецтво постановки, клоунаду та музичний театр.

Відео з участю Фібі Тонкіна

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Фібі Тонкіна. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Фібі Тонкіна

Написати коментар...
Написати коментар...