Новини фільмів, в яких згадується Уес Болл

29 квітня 2024,  12:18 | Новини фільмів

Офіційно підтверджено, що науково-фантастична стрічка «Королівство планети мавп» режисера Веса Болла, яка буде продовженням хітової франшизи, стане найдовшим фільмом квадрології.

Читати далі...
12 грудня 2023,  20:09 | Новини фільмів

Це планета мавп. І лише Цірі вдалося вижити на ній. Дивіться тизер-трейлер пригодницького екшену «Королівство планети мавп» за участю зірки хітового фентезі «Відьмак» Фрейї Аллан, яка відома за роллю принцеси Цірілли.

Читати далі...
2 листопада 2023,  00:32 | Новини фільмів

У мережі з'явився перший тизер науково-фантастичного екшену «Королівство планети мавп», який буде продовженням культової франшизи. Він повідомляє, що офіційний трейлер вийде у четвер (за американським часом).

Читати далі...
14 березня 2018,  01:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За допомогою нового трейлера «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» кінокомпанія 20th Century Fox повідомила, коли фантастичний бойовик Веса Болла можна буде придбати на Blu-ray.

Трейлер закликає стати свідками фінальної глави протистояння Томаса (Ділан О'Брайен) й виживших глейдерів з лиходійною корпорацією «П.Е.К.Л.О.», яка роками ставила експерименти над дітьми, щоб знайти ліки від смертельного вірусу «Спалах», що вбив більшу частину людства. У фільмі також зіграли Кая Скоделаріо, Томас Сенгстер, Патрішія Кларксон і Ейдан Гіллен.

У форматі Digital кінокартина «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» вийде 10 квітня, а на Blu-ray і DVD вона стане доступна з 24 квітня.

24 січня 2018,  17:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія 20th Century Fox перезняла трейлер фантастичного екшену «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» з фігурками LEGO.

Кінокартина Веса Болла, що заснована на серії антиутопічних романів Джеймса Дашнера, покаже кульмінацію боротьби Томаса (Ділан О'Брайен) і виживших глейдерів з організацією «П.Е.К.Л.О.», в чию штаб-квартиру вони відправляються, щоб знайти ліки від смертельної хвороби «Спалах».

«Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» покажуть у форматі 4DX. Купуйте квитки на сеанси на нашому сайті. У кіно з 25 січня.

22 січня 2018,  18:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Українські глядачі зможуть пережити фінальну главу антиутопічної трилогії «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» в форматі 4DX.

Читати далі...
20 січня 2018,  03:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Заражені нападають на виживших глейдерів в свіжому фрагменті фантастичного бойовика «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті».

Читати далі...
14 грудня 2017,  19:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий трейлер фантастичного бойовика «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» в українському дубляжі.

Томас (Ділан О'Брайен) і ті, що вижили Глейдера сходиться у фінальній битві зі зловісною організацією «П.О.Р.О.К.», прагнучи знайти ліки від смертельної хвороби «Спалах». Вони відправляються в штаб-квартиру «П.О.Р.О.К.а», яку Хорхе (Джанкарло Еспозіто) називає «осиним гніздом», і там їх уже чекають Дженсон (Ейдан Гіллен) і Ава Пейдж (Патріція Кларксон).

В український прокат фільм Веса Болла вийде 25 січня.

30 серпня 2016,  12:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Съемки «Бегущего в лабиринте: Лекарство от смерти», которые были остановлены после травмы исполнителя главной роли Дилана О'Брайена, продолжатся в феврале 2017 года.

Читати далі...
14 червня 2016,  13:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Релиз третей части франшизы «Бегущий в лабиринте» отложен на 2018 год в связи с травмой ее главного актера Дилана О'Брайена, но сообщается, что он идет на поправку.

Читати далі...
26 серпня 2015,  14:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режиссер «Бегущего в лабиринте» Уэс Болл займется экранизацией фэнтези «Падение богов».

«Падение богов» ведет свое начало с Kickstarter, где история была представлена в виде иллюстрированной книги в стиле фэнтези по мотивам скандинавской мифологии.

Студия 20th Century Fox приобрела права на ее экранизацию и доверяет это дело режиссеру Уэсу Боллу, с которым уже сотрудничает над «Бегущим в лабиринте».

События книги развиваются вокруг двух рас: людей и великанов йотунов, и рассказывают о приключениях воина Вали, который отправляется на поиски таинственно пропавшей дочери одного из могущественнейших вождей Мидгарда. 

На официальной страничке «Падения богов» на Kickstarter выложено много иллюстраций из книги авторства датского художника и дизайнера Расмуса Берггрина, которые вероятно будут использованы в качестве концепт-арта к фильму и позволяют увидеть, какой визуально будет экранизация.

Следующий фильм Болла «Бегущий в лабиринте: Испытание огнём» выходит в украинский прокат 17 сентября.