Новини серіалів, в яких згадується Адам Чекман

29 квітня 2020,  17:49 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 11 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня» на борту «Хвилельоту» опиняються дитина і собака, поки Сара ходить із зав'язаними очима.

Читати далі...
23 квітня 2020,  16:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У промо-ролику 10 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня» трійця наших героїв відправляється прямо у... Пекло. Але без Костянтина. У нього будуть свої проблеми.

Читати далі...
19 лютого 2020,  17:21 | Новини серіалів

Після зустрічі з шаленою Марією-Антуанеттою на нашу команду чекає битва з Чингісханом в 6 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня», яку зняла виконавиця головної ролі Кейті Лотц.

Поки Сара (Кейті Лотц) все ще не повернулася на борт «Хвилельота», Легенди знаходять нового історичного лиходія за допомогою нового винаходу Ави (Джесс Макаллан), який називається провісник, і повинні перемогти Чингісхана в Гонконзі 90-х років. Життя Костянтина (Метт Раян) висить на волосині, Рей (Брендон Рут), Нора (Кортні Форд) і Гері (Адам Чекман) спробують йому допомогти, але замість цього Костянтин вирішує укласти угоду з Астрою (Олівія Свонн). Тим часом Берада (Шаян Собхіан) бентежить поведінка Чарлі (Мейсі Річардсон-Селлерс), і Легенди дізнаються, чому Чарлі намагається втекти від свого минулого.

Серія отримала бойову назву «Mortal Khanbat» («Мортал Ханбат») і вийде на екрани 26 лютого за українським часом.

14 травня 2019,  15:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Зробимо землю знову пеклом». Команда вирушає в парк розваг, де живуть магічні істоти, щоб врятувати світ, у 16 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня»

Відправившись на пошуки Рея (Брендон Рут), Костянтин (Метт Раян) і Нора (Кортні Форд) дізнаються злий план Нерона. Нейт (Нік Зано) переконує Легенд мислити нестандартно і пропонує небезпечний план з об'єднання чарівних істот і людей заради спасіння світу.

Саме в цій серії Сара (Кейті Лотц), Нейт та Гері (Адам Чекман) перевдягнуться в костюми супергероїв Супергьорл, Зеленої стріли та Флеша.

Завершальна серія сезону «Hey, World!» («Привіт, світ!») вийде на екрани 21 травня за українським часом.

30 квітня 2019,  23:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Команда потрапляє в пастку демона Нерона в промо-ролику 14 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Коли Сара (Кейті Лотц) не впевнена, чи варто їм приймати ризиковане рішення щодо демона Нерона в тілі Рея (Брендон Рут), який тримає у заручниках Костянтина (Метт Раян), Рорі (Домінік Перселл) бере управління «Хвилельотом» на себе, розділяючи команду. Тим часом Ава (Джесс Макаллан) робить Гері (Адам Чекман) відповідальним за обробку оцінок ефективності роботи всіх агентів Бюро.

Серія «Nip/Stuck» («Частини застрягли»), режисером якої виступив Девід Геддес, вийде на екрани 7 травня за українським часом.

23 квітня 2019,  02:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли Сара і Ава опиняються у лімбо, Костянтин пропонує влаштувати одному демону справжнє пекло в новому фрагменті 12 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня».

В серії «The Eggplant, The Witch & The Wardrobe» («Баклажан, чаклунка і платтяна шафа») злий демон відправляє душу Ави (Джесс Макаллан) у лімбо, і Сара (Кейті Лотц) відправляється за нею, щоб її врятувати. Коли Гері (Адам Чекман) дізнається про це, то пакує валізи і прибуває до них, щоб допомогти морально. Тим часом Костянтин (Метт Раян) та Нора (Кортні Форд) вирушають на пошуки демона, щоб надерти йому дупу.

Прем'єра серії відбудеться 23 квітня за українським часом. Дивіться її промо.

2 квітня 2019,  23:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 10 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Легенди завтрашнього дня» всі герої говорять правду, що призводить до незручних ситуацій і конфлікту з правоохоронними органами.

Коли Генк (Томас Ф. Вілсон) відправляє «Хвилеліт» у 1973 рік, Легенди змушені тікати в трейлері, після того як вони викрадають президента, який говорить одну лише правду. За допомогою Костянтина (Метт Райан) вони дізнаються причину, по якій ніхто з них не може збрехати, що перетворює втечу на незручну сімейну поїздку. Тим часом Нейт (Нік Зано) та Зарі (Тала Еш) разом з Норою (Кортні Форд) та Гері (Адам Чекман) намагаються з'ясувати, над чим насправді працює Генк.

Серія «The Getaway» («Втеча»), яку зняв режисер В'єт Нгуйен, вийде на екрани 9 квітня за українським часом.

31 жовтня 2018,  15:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легенди відправляються в епоху панк-року з усіма витікаючими з цього костюмами в 3 серії 4 сезону свого серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Коли команда виявляє втікача, що ховається в Лондоні 1970-х років, вони розуміють, що він є частиною банди, яка бажає знищити Британську монархію. Намагаючись зупинити банду, вони розуміють, що хтось із Легенд повинен проникнути в її ряди. На загальний подив, Рею (Брендон Рут) вдається завоювати довіру бандитів, після того як він проходить серію тестів, в яких йому допомагають Сара (Кейті Лотц) та Рорі (Домінік Перселл). Тим часом Гері (Адам Чекман) показує Нейту (Нік Зано), як працює Бюро Часу, але цей звичайний робочий день в офісі виявляється чимось іншим.

Серія «Dancing Queen» («Танцююча королева»), режисером якої виступає Крістін Вінделл із «Стріли», вийде на телеекрани 6 листопада за українським часом.

20 жовтня 2018,  00:09 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий трейлер 4 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня» йде 2 хвилини і показує шокуючу зустріч команди зі справжнім єдинорогом.

У прем'єрній серії сезону, яка називається «The Virgin Gary» («Незайманий Гері»), Легенди відвідують легендарний фестиваль Вудсток. І поки вони намагаються зійти за місцевих хіпі, Рорі (Домінік Перселл) знаходить посеред фестивалю персонажа з казок єдинорога, навколо якого літають метелики і присутній райдужний ореол... Але тут єдиноріг раптово вбиває жінку, так що людям зі слабкими нервами дивитися не рекомендується. Далі трейлер стає ще похмурішим, коли Костянтин (Метт Райан) приходить до Сари (Кейті Лотц), щоб попередити її і команду про нову страшну загрозу магічного походження.

4 сезон серіалу «Легенди завтрашнього дня», в якому також повертаються Брендон Рут, Тала Еші, Мейсі Річардсон-Селлерс, Нік Зано, Джесс Макаллан, Кортні Форд, Адам Чекман та Емі Пембертон, стартує 22 жовтня.

21 березня 2018,  17:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зло розмножується в промо-ролику 16 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Сара (Кейті Лотц) і Рей (Брендон Рут) відправляються на пошуки Ави (Джесс Макаллан), коли вона зникає, а агент Бюро Часу Гері (Адам Чекман) розкриває тривожну правду про неї, показуючи світ, де існує безліч її клонів. Також в промо свої сили демонструють Амая (Мейсі Річардсон-Селлерс) й Мік (Домінік Перселл), а Деміен (Ніл МакДонаф) та Нора (Кортні Форд) борються за Тотем.

Серія «I, Ava» («Я, Ава») вийде на екрани 27 березня за українським часом.