Новини, в яких згадується Вейн Бреді

9 березня 2020,  20:00 | Новини серіалів

Канал The CW поділився цікавим фрагментом фінальної серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», в якому Дженніфер Пірс стикається віч-на-віч з Могильником. І за словом в кишеню вона не лізе.

Бажаючи перетягнути Блискавку (Чайна Енн МакКлейн) на свою сторону, суперлиходій Могильник (Вейн Бреді) ловить її і садить в спеціальну камеру, де її суперсили безсилі. Він розповідає їй, що не є її ворогом і що працює з марковійцями, щоб створити в Марковії незалежну державк для металюдей, де вони будуть вільними і жити нормальним життям. Але Дженніфер зовсім не така наївна, як він вважає, і вона збирається бути на правильній стороні історії в боротьбі за свободу і права для металюдей, а не з такими терористами, як Могильник.

Фінальна серія сезону «The Book Of War: Chapter Three: Liberation» («Книга Війни: Глава третя: Звільнення») вийде 10 березня за українським часом.

4 березня 2020,  15:59 | Новини серіалів

Промо-ролик 15 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка» називає головного героя «останньою лінією захисту Фріленда».

Наступна серія покаже епічний поєдинок Джефферсона Пірса (Кресс Вільямс), відомого як Чорна блискавка, з суперлиходієм Тайсоном Сайксом/Могильником (Вейн Бреді), який також є металюдиною і в цій війні виступає на стороні марковійців. Тайсон був солдатом і в ході експериментів, які на ньому проводив уряд з метою створити суперсолдата, отримав надлюдські здібності. Його сила дозволяє витримувати електричні заряди Чорної блискавки і швидко регенерувати, так що їхній поєдинок буде непростим.

Прем'єра серії «The Book Of War: Chapter Three: Liberation» («Книга Війни: Глава третя: Звільнення»), яку написав Чарльз Голленд і зняв Салім Акіл, відбудеться 10 березня за українським часом.

25 лютого 2020,  15:50 | Новини серіалів

«Тисячі людей можуть загинути, включаючи наших дочок». Відважна сім'я Пірс готується до війни в 15 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», який опублікував канал The CW.

Дізнавшись, що Могильник (Вейн Бреді) та марковійці готують масштабну атаку на Фріленд, Чорна блискавка (Кресс Вільямс), Гром (Нафіса Вільямс), Блискавка (Чайна Енн МакКлейн), Лінн (Крістін Адамс) та їхні союзники стають на захист рідного міста, щоб врятувати багато життів.

Прем'єра серії «The Book of War: Chapter Two» («Книга Війни: Глава друга»), яку написав сценарист Пет Чарльз​ і зняв режисер Оз Скотт, відбудеться 3 березня за українським часом.

5 лютого 2020,  01:55 | Новини серіалів

Вони готові на все, щоб врятувати свою (колишню) дружину і матір. Дивимося промо-ролик 13 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», який переповнений крутим екшеном у виконанні суперсімейки Пірсів.

Чорна блискавка (Кресс Вільямс) і його команда, включаючи його дочок з суперздібностями Аніссу (Нафіса Вільямс) та Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн), обрушуються на Марковію з місією врятувати Лінн (Крістін Адамс) за будь-яку ціну. Тим часом ситуація Лінн погіршується, коли вона зустрічає Могильника (Вейн Бреді з серіалу «Як я зустрів вашу маму»), металюдину з марковійської сторони.

Прем'єра серії «The Book of Markovia: Chapter Four» («Книга Марковії: Глава четверта») відбудеться 11 лютого за українським часом. Її режисером став Салім Акіл.