Шан ФілліпсSiân Phillips

Шан Філліпс / Siân Phillips
Народилася 14 травня 1934
Зріст: 171 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Summerland (2020) ... Margaret Corey
Кінь мрії (2020) ... актриса
National Theatre Live: Les Blancs (2020) ... Madame Neilsen
Добрі передвісники (2019) ... актриса
Різдвяна пісня (2019) ... актриса
To Provide All People (2018) ... Patient
Міс Далі (2018) ... Anna Maria Dalí
Ошляга, земля душ (2017) ... Sarah Walker
Страйк (2017) ... Lady Yvette Bristow
Voyageuse (2017) ... Erica
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...