Новини про серіал (2022 – ...)

15 жовтня 2022,  20:20 | Новини серіалів

Фінальна серія першого сезону хітового фентезі від Amazon «Володар перснів: Персні влади» нарешті розкрила, хто з невідомих нам раніше персонажів насправді є Сауроном, головним лиходієм, який планує поневолити Середзем'я.

Читати далі...
7 вересня 2022,  17:33 | Новини серіалів

В майбутніх серіях фентезійного серіалу «Володар перснів: Персні влади», що вже б'є всі рекорди з переглядів, з'явиться легендарний герой Ісілдур, далекий пращур Арагорна, який увійшов в історію Середзем'я завдяки тому, що переміг у битві Саурона.

Читати далі...
4 вересня 2022,  17:44 | Новини серіалів

Прем'єра фентезійного серіалу «Володар перснів: Персні влади», як і очікувалося, стала справжнім хітом. Платформа Prime Video від Amazon повідомила, що за першу добу після релізу перших двох серій онлайн їх подивилося 25 мільйонів глядачів.

Читати далі...
23 серпня 2022,  17:36 | Новини серіалів

Її епічна подорож починається. Сьогодні в мережі з'явився новий трейлер очікуваного фентезійного серіалу «Володар перснів: Персні влади», який оживить на екранах героїчні події легендарної Другої епохи історії Середзем'я.

Читати далі...
11 серпня 2022,  15:51 | Новини серіалів

В мережі з'явився новий офіційний постер фентезі-серіалу «Володар перснів: Персні влади», заснованого на міфології Дж.Р.Р. Толкіна, який представляє новий погляд на відважну ельфійку Галадріель у втіленні Морвет Кларк.

Читати далі...
23 липня 2022,  19:44 | Новини серіалів

Свіжий трейлер фентезі-серіалу «Володар перснів: Персні влади», представлений учора на конвенції San Diego Comic-Con, розкрив, як виглядатиме Саурон у новій адаптації творів Дж. Р.Р. Толкіна. І він зовсім не схожий на Саурона з трилогій Пітера Джексона. Давайте розберемося чому.

Читати далі...
22 липня 2022,  22:16 | Новини серіалів

Не встигли ми отямитися від того візуально неймовірного «головного тизера», що вийшов минулого тижня, як на конвенції San Diego Comic-Con нас порадували новим трейлером серіалу «Володар перснів: Персні влади», який йде цілих 3 хвилини. І в ньому є Саурон, орки та навіть монстр Балрог.

Читати далі...
14 липня 2022,  18:08 | Новини серіалів

Як і обіцялося, сьогодні вийшов розширений трейлер фентезійного серіалу «Володар перснів: Персні влади», натхненного творами Дж.Р.Р. Толкіна, що буде однією з найгарячіших прем'єр майбутньої осені.

Читати далі...
8 липня 2022,  17:06 | Новини серіалів

Стримінговий сервіс Prime Video від Amazon вирішив підняти наш настрій за допомогою другого тизер-трейлера очікуваного фентезі «Володар перснів: Персні влади», який показує важливу подію в Середзем'ї, що змінить життя всіх його мешканців, і зачаровує своїми візуальними ефектами.

Читати далі...
30 червня 2022,  19:33 | Новини серіалів

До прем'єри очікуваного фентезі «Володар перснів: Персні влади» залишилося майже 2 місяці, тому саме час познайомитися ближче зі ще двома важливими персонажами цього серіалу ельфами Гіль-галадом та Келебрімбором.

Читати далі...
27 червня 2022,  16:01 | Новини серіалів

Нові кадри очікуваного фентезійного серіалу «Володар перснів: Персні влади», що базується на міфології легендарного письменника Дж.Р.Р. Толкіна, розкривають перший погляд на солдатів армії його лиходія орків, яких ми чудово знаємо за трилогіями «Володар перснів» та «Хоббіт».

Читати далі...
19 червня 2022,  13:20 | Кастінг

Став відомий акторський склад очікуваного аніме-серіалу «Володар перснів: Війна рохіррімів», куди увійшла Міранда Отто. Вона стане голосом своєї героїні з трилогії Пітера Джексона, Еовін, також відомої як Біла леді Рохана.

Читати далі...
4 червня 2022,  15:33 | Новини серіалів

Готуйтеся до нової епохи Середзем'я! Популярний журнал про кіно Empire вирішив порадувати всіх шанувальників «Володаря перснів» ексклюзивними обкладинками, що представляють новий погляд на молоду Галадріель та інших героїв майбутнього серіалу «Володар перснів: Персні влади».

Читати далі...
20 квітня 2022,  17:53 | Новини серіалів

У мережі з'явилися два нових кадри очікуваного фентезійного серіалу «Володар перснів: Персні влади», заснованого на міфології легендарного письменника Дж.Р.Р. Толкіна. І вони дозволяють познайомитися ближче з новими персонажами цього казкового всесвіту під назвою Середзем'я.

Читати далі...
12 квітня 2022,  23:00 | Новини серіалів

Завдяки ентузіастам творчого об'єднання «Цікава Ідея» в мережі з'явився тизер-трейлер очікуваного фентезійного серіалу «Володар перснів: Персні влади», який можна буде подивитися восени на платформі Amazon, із шикарним українським дубляжем.

Читати далі...