Галадріель готується до боротьби зі злом в новому трейлері серіалу «Володар перснів»

23 серпня 2022,  17:36 | Новини серіалів

Її епічна подорож починається. Сьогодні в мережі з'явився новий трейлер очікуваного фентезійного серіалу «Володар перснів: Персні влади», який оживить на екранах героїчні події легендарної Другої епохи історії Середзем'я.

Події цієї епічної драми будуть розвиватися за тисячі років до подій «Хоббіта» і «Володаря перснів» Дж.Р.Р. Толкіна та відправлять глядачів в епоху, коли створювалися великі сили, королівства підносилися до слави і перетворювалися на руїни, малоймовірні герої піддавалися випробуванням, надія висіла на найтонших нитках, а найвеличніший лиходій, який коли-небудь з'являвся з-під пера Толкіна, погрожував огорнути весь світ темрявою.

Однією з центральних героїнь серіалу буде юна ельфійка Галадріель (Морвет Кларк), яка походить з давнього королівського роду. Галадріель відчуває, що у Середзем'ї зароджуються могутні темні сили і бере до рук меча, щоб згуртувати союзників, які будуть пліч-о-пліч з нею боротися проти зла.

Прем'єра першого сезону серіалу «Володар перснів», який є найдорожчим серіалом за всю історію існування телебачення та стримінгових сервісів, відбудеться 2 вересня. Компанія Amazon всього планує зняти п'ять сезонів.

979 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: