Новини серіалів про (2017 – 2018)

9 вересня 2018,  00:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу нових серій супергеройського серіалу «Залізний кулак» компанія Marvel опублікувала напружений промо-ролик, який показує фрагменти бійок з його 2 сезону.

У 2 сезоні свого сольного серіалу Денні Ренд (Фінн Джонс) намагається захистити місто в відсутність Шибайголови (Чарлі Кокс) і по ходу справи знайти своє місце в цьому жорстокому світі та зрозуміти, ким він є сам по собі. Денні доведеться зіткнутися зі своїм минулим в особі майстра кунг-фу Давоса (Саша Дхаван), який теж навчився викликати Залізний кулак і отримав лиходійське прізвисько Сталевий змій. Коллін Вінг (Джессіка Генвік) продовжує допомагати Денні в боях з бандитами, але свої внутрішні поєдинки він може виграти тільки сам.

У промо-ролику ви також можете побачити лиходійку Тифозну Мері (Еліс Ів), яка б'ється з Денні в метро.

Прем'єра 2 сезону «Залізного кулака» відбулася 7 вересня.

16 серпня 2018,  18:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Це не зброя, яку потрібно тримати в руках. Це зброя, яку потрібно використовувати.»

Денні Ренд стикається з минулим у повноцінному трейлері 2 сезону супергеройського серіалу «Залізний кулак», яким сьогодні поділився стримінговий сервіс Netflix.

Після трагічних подій «Захисників» Денні Ренд (Фін Джонс) самовіддано намагається зберегти мир у Пекельній кухні в пам'ять про Шибайголову (Чарлі Кокс), але він занадто часто використовує свій Залізний кулак, чим викликає у Коллін Вінг (Джессіка Хенвік) тривогу за його фізичний і моральний стан. Раптом в Нью-Йорк повертається Давос (Саша Дхаван), з яким Денні тренувався разом у К'унь-Лунь. Але тепер Давос теж має силу Залізного кулака і виступає в якості суперлиходія Сталевого Змія, тому на допомогу Денні та Коллін приходить Місті Найт (Сімон Міссік) із «Люка Кейджа».

Прем'єра нових серій «Залізного кулака» відбудеться 7 вересня.

28 липня 2018,  18:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Денні Ренд з'являється в супергеройській масці з коміксів в новому тизер-трейлері 2 сезону серіалу від Marvel та Netflix «Залізний кулак».

Тизер отримав назву «Спогади» і показує, як Денні (Фінн Джонс) прогулюється по вулицях Нью-Йорка з Коллін (Джессіка Хенвік), але кожна дрібниця, кожний повсякденний рух людей навколо нагадують йому про минуле жорстокі поєдинки з якимось бородатим чоловіком у масці в містичному місті К'унь-Лунь. Коллін каже, що погане вже в минулому, і Денні відповідає їй, що він на це сподівається.

Нові серії «Залізного кулака» вийдуть на Netflix на початку осені, 7 вересня.

25 липня 2018,  22:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Marvel представила на минулій конвенції San Diego Comic-Con розширений трейлер до фінальних серій 1 сезону свого супергеройського серіалу «Плащ і Кинджал».

Читати далі...
20 липня 2018,  19:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Це не бійка. Це тільки розігрів.»

За допомогою нового тизер-трейлера стримінговый сервіс Netflix оголосив, що супергеройський серіал «Залізний кулак» повернеться восени.

В трейлері Денні Ренд (Фін Джонс) стає на захист Пекельної кухні. Він гуляє по вулицях і говорить про те, що «готується війна», що «тепер це його місто» і він «повинен його захищати». Наткнувшись на бандитів, які хочуть пограбувати старого, Денні відволікає їх і відправляє в нокаут. Але незабаром підтягуються їх дружки, і героєві доводиться використовувати свою суперсилу, щоб їх перемогти.

Прем'єра 2 сезону «Залізного кулака» відбудеться 7 вересня.

4 червня 2018,  21:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли жінки вибираються в бар, щоб не думати про свої проблеми, їх краще не чіпати, попереджає новий фрагмент 2 сезону супергеройського серіалу «Люк Кейдж».

Офіцер поліції Місті Найт (Сімон Міссік) намагається впоратися із втратою своєї руки, якої позбулася під час трагічних подій «Захисників». Вона відчуває себе безсилою й самотньою, але це не так. Місті знаходить підтримку в особі подруги Коллін Вінг (Джессіка Хенвік) з «Залізного кулака», з якою вони вирішують випити в барі. Там до Місті підходить місцевий негідник, обзиває її й погрожує, і тут вона вирішує повернути свою силу, доводячи собі, що і з однією рукою може за себе постояти.

Дивіться офіційний трейлер 2 сезону «Люка Кейджа».

Ви теж не можете дочекатися 22 червня, коли вийдуть нові серії? В образі куленепробивного супергероя в них повернеться Майк Колтер.

2 лютого 2017,  20:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Джесіки Джонс» Крістен Ріттер розкрила, які будуть стосунки у її супергероїні і Шибайголови в «Захисниках».

Читати далі...