Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Десмонд ЧаймDesmond Chaim

50%
0
50%
0

Фильмография

Сокол и Зимний Солдат (2021) ... Dovich
Риф-брейк (2019) ... Wyatt Cole
А теперь – апокалипсис (2019) ... Jethro
Asian Bachelorette 2 (2018) ... Aden
Molotov Cocktail (2016) ... Handy Man
We, the Band (2015) ... Man With Whip, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист, оператор
Natural (2013) ... оператор
Видео с участием

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...