Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Алехандро БуэнавентураAlejandro Buenaventura

50%
0
50%
0

Фильмография

Armero (2016) ... актер
Ciudad sin sombra (2014) ... Martin
El truco del diablo (2012) ... Inquisidor
Kdabra (2009) ... Cardenal Erviti
Танец теней (2009) ... Virgilio Linero
La pasión según nuestros días (2008) ... Juez Monroy
Монтекристо (2007) ... Horacio Díaz Herrera
El Ventilador (2007) ... Germán Aldana
Жестокая любовь (2006) ... Alberto Ávila
Шторм (2005) ... Ernesto Montilla

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...