Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Питер МимиPeter Mimi

50%
0
50%
0

Фильмография

The Choice (2020) ... режиссер
Kasablanka (2019) ... режиссер
Kalabsh 3 (2019) ... режиссер
Война в Кармузе (2018) ... режиссер, сценарист
Uqdat el-Khawagah (2018) ... режиссер
Kalabsh (2017) ... режиссер
Harah Maznuqah (2015) ... режиссер
Said Klakait (2014) ... режиссер
The Knight () ... режиссер

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...