Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Рамез АмирRamez Amir

50%
0
50%
0

Фильмография

The Choice (2020) ... актер
The Spider (2020) ... актер
Война Фараона (2019) ... актер
Hamlet Pheroun (2019) ... Younis
Rassayel (2018) ... Hany
Kafr Delhab (2017) ... Beshr
Чёрные вороны (2017) ... актер, актер
Yom men el-Ayyam (2017) ... актер
Видео с участием

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...