Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Михаэль КаренMichael Karen

50%
0
50%
0

Фильмография

Kleiner Junge, großer Freund (2017) ... режиссер
Frühling hoch zwei (2017) ... режиссер
Fluss des Lebens: Geboren am Ganges (2017) ... режиссер
Einfach Rosa - Wolken über Kapstadt (2015) ... режиссер
Frühling zu zweit (2015) ... режиссер
Endlich Frühling (2015) ... режиссер
Fluss des Lebens (2013) ... режиссер
Frühlingskinder (2013) ... режиссер
Агент Ранжид спасает мир (2012) ... режиссер
Für immer Frühling (2011) ... режиссер

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...