Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Тереза ШольцеTheresa Scholze

50%
0
50%
0

Фильмография

Daheim in den Bergen (2018) ... Lisa Huber
Toter Winkel (2017) ... Marianne
Frühling hoch zwei (2017) ... Sanne
Zwei Bauern und kein Land (2017) ... актер
Der Traum von Olympia: Die Nazi-Spiele von 1936 (2016) ... Leonie Fürstner
Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (2016) ... Maria Heim
Светлые образы (2015) ... актер
Kreisliga - Ein Dorf sieht schwarz (2015) ... Sandra Schulze
Все о дружбе: Молодые врачи (2015) ... Katharina Bischof
Marcel über den Dächern (2015) ... Iris

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...