Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Халед ДагерKhaled Dagher

50%
0
50%
0

Фильмография

High School Girls (2020) ... композитор
Khayal Maata (2019) ... композитор
Война Фараона (2019) ... композитор
Hamlet Pheroun (2019) ... композитор
Война в Кармузе (2018) ... композитор
Ant Scream (2011) ... композитор

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...