Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Фильмография Холли Дэйла

Фильмография: Режиссер, Продюсер, Монтажер, Сценарист, Актриса
Transplant (2020)
исполнительный сопродюсер
Бэтвумен (2019)
Batwoman
продюсер-супервайзер / исполнительный сопродюсер
Мэри убивает людей (2017)
Mary Kills People
исполнительный сопродюсер
Calling the Shots (1988)
P4W Prison for Women (1981)
Plague (1979)
Вторжение звездных кораблей (1977)
Starship Invasions
ассистент продюсера