Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Даниэль РетуэртаDaniel Retuerta

50%
0
50%
0

Фильмография

Causa noble (2017) ... актер
Scope (2017) ... Critikator
Selfie Vampiro (2017) ... Will.
El Diario de Jason (2016) ... Samuel Britins
Candela (2016) ... Toni
Zong (2016) ... El amigo
Centro médico (2015) ... Pedro Gil Ortiz
Manías (2015) ... José
Hawaiana (2015) ... Alfonso
Por ti, Madrid (2014) ... Chico 1 / Voz narrador

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...