«Симпатик»: офіційний трейлер нового міні-серіалу HBO з Робертом Дауні мол. і Сандрою О

15 апреля 2024,  17:48 | Новости сериалов

Лавреат премії «Оскар» Роберт Дауні мол. запрошує до світу шпигунства в офіційному трейлері пригодницького міні-серіалу «Симпатик» («The Sympathizer») від HBO, прем'єра якого відбулася 14 квітня.

Сюжет серіалу «Симпатик», що буде екранізацією роману письменника Вьєта Тханя Нгуєна, який приніс йому Пулітцерівську премію, заснований на історії Капітана, агента під крикриттям Північного В'єтнаму в армії Південного В'єтнаму. Наприкінці війни у В’єтнамі він змушений тікати до Сполучених Штатів зі своїм генералом. Живучи в спільноті біженців з Південного В’єтнаму, він продовжує таємно шпигувати за спільнотою та звітувати про це В’єтконгу, проте в його душі назріває конфлікт між його початковою вірністю та його новим життям.

Капітана зіграє актор Хоа Сюаньде, якого ви раніше могли бачити у серіалі від Netflix «Ковбой Бібоп». Тим часом Роберт Дауні мол. виступає виконавчим продюсером цієї екранізації, а також зіграє тут кількох антагоністів.

Компанію їм складе знаменита акторка Сандра О, відома завдяки хітовим серіалам «Анатомія Грей» та «Вбиваючи Єву»

У керма цієї шпигунської пригоди знаходиться відомий південнокорейський режисер Пак Чхан Ук, який зняв фільми «Олдбой», «Служниця», «Рішення піти».

Минулого місяця Дауні мол., найбільш відомий за роллю Тоні Старка/Залізної людини у блокбастерах Marvel, отримав свій перший «Оскар» за свою гру у стрічці Крістофера Нолана «Оппенгеймер».

353 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: