Ґарфілд (дуже) любить поїсти в новому відео анімації «Ґарфілд у кіно»

3 апреля 2024,  20:09 | Новости фильмов

Обережно, не дивіться це відео, якщо ви ще не вечеряли. Новий промо-ролик сімейного мультфільму «Ґарфілд у кіно» від американської студії Sony Pictures Animation показує дуже калорійну дієту кота Ґарфілда.

Улюбленець мільйонів — рудий кіт Ґарфілд повертається на великі екрани в анімаційній комедії «Ґарфілд у кіно»! Він ненавидить понеділки, обожнює лазанью і кожен день проводить біля телевізора. Проте цього разу на нього чекає несподівана пригода за межами дому. Після випадкової зустрічі зі своїм давно загубленим батьком — замурзаним вуличним котом — Ґарфілд і його друг Оді змушені залишити безтурботне життя та відправитися у шалену мандрівку.

Усі чудово знають, що Ґарфілд обожнює лазанью, проте у новому відео цей рудий кіт їсть усе, що може знайти на кухні та в холодильнику свого господаря.

До речі, впізнали його голос? В оригіналі цього знаменитого кота озвучує Кріс Претт, він же Пітер Квілл/Зоряний лицар у фільмах «Вартові Галактики». Минулого року він також озвучив головного героя мультфільму «Брати Супер Маріо в кіно».

Українська прем'єра анімації «Ґарфілд у кіно» запланована на 2 травня.

276 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: