Стрічка «20 днів у Маріуполі» вийде на Такфлікс

12 марта 2024,  17:54 | Новости фильмов

Це офіційно! Українська стримінгова платформа Такфлікс повідомила, що онлайн-прем'єра оскароносного фільму «20 днів у Маріуполі» відбудеться 21 березня.

Документальна стрічка «20 днів у Маріуполі» режисера Мстислава Чернова розповідає про те, як російська армія безжально знищувала Маріуполь у перші тижні повномасштабного вторгення, яке почалося 22 лютого 2022 року.

Ризикуючи своїм життям, Мстислав Чернов та оператор Євген Малолєтка документували військові злочини російських військових, а коли змогли дістатися на підконтрольну Україні територію, змонтували фільм, який нещодавно став першим українським фільмом, що отримав найпрестижнішу кінопремію «Оскар».

На честь такої події стрічка «20 днів у Маріуполі» повертається в українські кінотеатри вже 14 березня, квитки на покази ви можете придбати на нашому сайті.

Повідомляється, що повторні покази оскароносного фільму Чернова відбудуться у Києві, Львові, Дніпрі, Харкові, Одесі, Запоріжжі, Рівному, Чернівцях, Житомирі, Вінниці та ще у 19 містах України. Повний список є на сайті ArtHouse Traffic.

А вже наступного тижня, з 21 березня, українці зможуть легально подивитися її вдома на стримінговій платформі Такфлікс, що має величезний архів українського кіно.

Будь ласка, не займайтеся піратством, підтримуйте українських митців.

441 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...