Кіра Найтлі та Бен Вішоу зіграють у міні-серіалі «Чорні голуби»

1 февраля 2024,  18:22 | Новости сериалов

Стримінгова платформа Netflix представила перші кадри свого майбутнього міні-серіалу «Чорні голуби», де головну роль виконає номінантка на премію «Оскар» Кіра Найтлі, найбільш відома за хітовою франшизою «Пірати Карибського моря».

Міні-серіал «Чорні голуби» буде шпигунським трилером, що складається з 6 серій. Його сюжет слідуватиме за молодою жінкою Гелен, яка затіває пристрасний роман із чоловіком, який навіть не підозрює, що вона має небезпечну таємницю. Опинившись під прицілом, коли її коханий стає жертвою небезпечного лондонського злочинного світу, роботодавець Гелен викликає Сема, щоб він її захистив.

Головну чоловічу роль виконає лавреат премії «Золотий глобус» Бен Вішоу, відомий за роллю Кью у Бондіані, фільмом «Парфумер» і стрічками про Паддінгтона.

Компанію Найтлі та Вішоу у цьому напруженому трилері складе Сара Ланкашир, відома за роллю Кетрін Кейвуд у детективному серіалі «Щаслива долина».

Минулого року Найтлі зіграла головну роль у трилері «Бостонський душитель». Тим часом Вішоу нещодавно можна було побачити у серіалі «Буде боляче» та драмі «Говорять жінки», що отримала премію «Оскар».

Прем'єра міні-серіалу «Чорні голуби» очікується пізніше у 2024 році.

470 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...