Вийшов офіційний трейлер мультсеріалу «Володарі всесвіту: Революція»

12 января 2024,  17:46 | Новости сериалов

Цієї зими стримінгова платформа Netflix порадує шанувальників франшизи «Володарі всесвіту» новим мультсеріалом «Володарі всесвіту: Революція». І його головні герої будуть говорити голосами зірок серіалу «Супергьорл».

Сюжет пригодницького мультсеріалу «Володарі всесвіту: Революція» від Netflix і Кевіна Сміта покаже протистояння технологій та магії, коли Хі-Мен та його друзі дають відсіч темним силам Скелетора в епічній битві за серце Етернії.

Супергероя Хі-Мена, також відомого як принц Адам, озвучує актор Кріс Вуд, відомий за роллю Мон-Ела у супергеройському серіалі «Супергьорл». А головну героїню Тілу цього разу озвучує його дружина Мелісса Бенойст, вона ж Супергьорл з однойменного телесеріалу.

Голосом Скелетора залишається зірка франшизи «Зоряні війни» Марк Гемілл, який є амбасадором платформи UNITED 24 та активно підтримує Україну. Також трейлер розкриває, що тут лунатиме голос зірки «Гри престолів» Ліни Гіді.

Онлайн-прем'єра першого сезону мультсеріалу «Володарі всесвіту: Революція» відбудеться 25 січня. Йому передує мультсеріал «Володарі всесвіту: Одкровення», що був сиквелом до класичного серіалу 80-х років.

579 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: