Перший погляд на Раяна Ґослінга в його майбутньому екшені «The Fall Guy»

21 августа 2023,  23:59 | Новости фильмов

Наступного року ми знову побачимо зірку «Барбі» Раяна Ґослінга у кінотеатрах, проте у пригодницькому екшені «The Fall Guy» він зіграє зовсім іншого персонажа (але він буде не менш стильним, ніж його Кен).

Стрічка «The Fall Guy» буде слідувати за бувалим каскадером, чия кар'єра пішла на спад. Одного разу він виявляє, що працює на знімальному майданчику разом із зіркою, чиїм дублером він давно працював, проте ця зірка вимагала його замінити. А потім зірка загадково зникає.

Ґослінг втілить цього каскадера, якого зватимуть Кольт, тим часом роль зірки, що зникає за загадкових обставин, виконає Аарон Тейлор-Джонсон.

Головну жіночу роль у фільмі виконає зірка «Оппенгеймера» Емілі Блант. Вона зіграє Джоді, колишню дівчину Кольта, яка знімає свій перший фільм.

Основою стрічки буде однойменний телесеріал, що виходив у 1980-х, а режисером його повнометражної адаптації виступає Девід Літч, який зняв хітові екшени «Дедпул 2», «Атомна блондинка», «Форсаж: Гоббс та Шоу» та «Швидкісний поїзд».

Перший погляд на каскадера Кольта у втіленні Ґослінга ви можете побачити нижче на фотографіях від папараці, де він постає у жовтому костюмі, шапці та плащі, а також у компанії... єдинорога. Так, це кіно точно буде трошки дивним.

На екрани кінотеатрів екшен «The Fall Guy» вийде 1 березня 2024 року.

1145 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: