Дивіться офіційний трейлер мультфільму «Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів»

27 июня 2023,  20:00 | Новости фильмов

Кіностудія Paramount Pictures, яка цього року подарувала нам хітове фентезі «Підземелля і дракони: Честь злодіїв», поділилася повноцінним трейлером очікуваної пригодницької анімації для всієї родини «Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів», що вийде в прокат у серпні.

У новому пригодницькому мультфільмі Сета РогенаКороль Лев», «Хлопаки», «Невразливий», «Повний розковбас») улюбленці мільйонів, легендарні черепашки-ніндзя Леонардо, Рафаель, Мікеланджело та Донателло повертаються на великі екрани, щоб їсти піцу, кататися на скейтах і... рятувати світ від лиходіїв. Вони довгий час ховалися від навколишнього світу в міській каналізації, проте нарешті наші герої вирішують піднятися на поверхню, щоб жити життям звичайних підлітків серед жителів Нью-Йорку. Але зовсім скоро їм доведеться зіштовхнутися з могутньою армією мутантів, що загрожуватиме місту. Тож разом з новою подругою Ейпріл О’Ніл безстрашні черепашки зроблять усе, аби зупинити ворога.

Черепашок-ніндзя Рафаеля, Леонардо, Мікеланджело та Донателло у цьому рімейку озвучать актори Брейді Нун, Ніколас Канту, Шамон Браун мол. та Міка Еббі.

Голосом їхнього вчителя Сплінтера буде легендарний Джекі Чан, тоді як Ейпріл О’Ніл озвучить Айо Едебірі, яка стала відомою завдяки хітовому серіалу «Ведмідь».

Також на екрани повернуться знамениті вороги черепашок-ніндзя Бібоп та Рокстеді. Свій голос Бібопу позичить Сет Роген, а Рокстеді озвучить Джон Сіна.

Українська прем'єра нового мультфільму про пригоди черепашок-ніндзя переїхала на 10 серпня. У цей же день в прокат вийде драматичний фільм про гонщиків «Ґран Туризмо» за участю Орландо Блума та Девіда Гарбора.

616 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: