«Фантастична четвірка»: як Адам Драйвер може виглядати в ролі супергероя Містера Фантастіка

16 мая 2023,  21:51 | Новости фильмов

З'явилися чутки, що зірці франшизи «Зоряні війни» Адаму Драйверу запропонували головну роль у супергеройському екшені «Фантастична четвірка», і шанувальники MCU вже представили, як він може виглядати в ролі Містера Фантастіка.

Довгоочікувана «Фантастична четвірка» розповість про пригоди четвірки супергероїв, які отримують суперсили після космічного інциденту. Лідером цієї команди у коміксах виступає Рід Річардс, також відомий як Містер Фантастік, який вміє розтягувати своє тіло та кінцівки.

Нещодавно Містера Фантастіка з іншого всесвіту у блокбастері «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» зіграв Джон Красінські, проте у новій «Фантастичній четвірці» його точно втілить інший актор. Можливо, сам Адам Драйвер, відомий за роллю Кайло Рена/Бена Соло у третій трилогії франшизи «Зоряні війни».

Користувач Twitter з ніком Comicodigy вирішив поцікавитися у програми ШІ, як Драйвер може виглядати в цьому супергеройському образі, і в результаті отримав два круті фан-арти, які ви можете роздивитися нижче. Як вам такий Містер Фантастік?

Нещодавно Драйвер, на рахунку якого є вже 2 номінації на премію «Оскар», бився з динозаврами в науково-фантастичкому екшені «65», а в майбутньому він зіграє головну роль у байопіку про Енцо Феррарі.

Прем'єра кінокоміксу «Фантастична четвірка» очікується у 2025 році.

901 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: