Вийшов фінальний трейлер слешера «Крик 6» з Кортні Кокс та Дженною Ортегою

8 марта 2023,  09:58 | Новости фильмов

Бережися, Венздей, він іде за вами... Вже завтра, 9 березня, в український прокат виходить очікуваний фільм жахів «Крик 6» (його назву стилізували як «Крик VI»), на честь чого студія Paramount Pictures представила його фінальний трейлер, який показує боротьбу з маніяком в масці привида у великому місті.

Сиквел минулорічного хіта «Крик», який випускають на великі екрани в рекордні для Голлівуду терміни рівно через 13 місяців, покаже, як сестри Сем і Тара Карпентер (Мелісса Баррера і Дженна Ортега) після тих травматичних подій у Вудсборо вирішують залишити рідне місто і почати новий розділ свого життя в Нью-Йорку. Але дуже скоро на них та їхніх друзів знову починає полювати вбивця у масці привида.

Також у шостому розділі культової слешер-франшизи повертається знаменита Кортні Кокс, також відома за комедійним серіалами «Друзі» та «Звабливі та вільні».

Фінальний трейлер показує, що цього разу саме її героїні, репортерці Гейл Везерс, яка також тепер живе в Нью-Йорку, буде телефонувати маніяк в масці.

Компанію у сиквелі їм складуть брат і сестра Чед та Мінді (Мейсон Гудінг і Джасмін Савой Браун), близькі друзі Сем і Тари, та Кірбі Рід (Гайден Панеттьєрі) з «Крику 4».

Купуйте квитки на фільм «Крик 6» на нашому сайті.

947 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: