«Емілі в Парижі»: дивіться трейлер 3 сезону хітового серіалу, який повертається у грудні

11 декабря 2022,  08:42 | Новости сериалов

Амбітна та енергійна героїня Лілі Коллінз продовжує підкорювати столицю Франції (і часто це робить у найбільш дивовижних вбраннях) в офіційному трейлері нового сезону популярного драмеді від Netflix «Емілі в Парижі».

У фіналі 2 сезону «Емілі в Парижі» Емілі Купер (Лілі Коллінз) зіштовхнулася з серйозною дилемою: вона розглядала можливість прийняти пропозицію від своєї американської начальниці Меделін (Кейт Волш), яка вимагала від неї покинути Париж і повернутися до Чикаго, або піти за своєю колючою, але захоплюючою наставницею Сільві (Філіппін Леруа-Больє), яка вирішила заснувати нову компанію.

І трейлер розкриває, що Емілі примудрилася влаштувати все так, що тепер вона працює на... них обох. Причому вона робить це в таємниці, тож ані Сільві, ані Меделін не знають, що вона займається піаром на два фронти. Емілі розуміє, що їй потрібно зробити вибір, проте не знає, який з них буде найкращим для неї.

Що стосується романтичного життя Емілі, то вона продовжує зустрічатися з Алфі (Люсьєн Лавісконт), але чи дійсно вона відпустила Габріеля (Лукас Браво)? Трейлер натякає, що цей любовний трикутник ще себе покаже.

Онлайн-прем'єра 3 сезону «Емілі в Парижі» відбудеться 21 грудня.

1222 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: