Вийшов перший тизер серіалу «Персі Джексон та олімпійці» від Disney

11 сентября 2022,  11:13 | Новости сериалов

Стримінгова платформа Disney Plus готує нову екранізацію серії романів Ріка Ріордана «Персі Джексон та олімпійці», натхненних давньогрецькою міфологією, і під час конвенції D23 Expo представила її перший тизер.

Головним героєм серіалу буде 12-річний хлопчина Персі Джексон, який страждає від дислексії й одного разу дізнається, що є напівкровкою та сином грецького бога Посейдона. Незабаром Персі опиняється у центрі боротьби за владу трьох богів Зевса, Аїда та Посейдона.

Роль Персі Джексона, якого раніше у фільмах грав Логан Лерман, на цей раз виконає зірка науково-фантастичного екшену «Проєкт "Адам"» Вокер Скобелл.

Його друзів, які будуть супроводжувати Персі у його захоплюючих пригодах за участю давньогрецьких богів та інших міфічних істот, втілять Леа Джеффріс та Ар'ян Сімхадрі.

Джеффріс зіграє головную героїню серіалу, напівкровку Аннабет, яка є донькою богині Афіни, а Сімхадрі перевтілиться у сатира Гроувера, найкращого друга Персі.

Тизер розкриває, як буде виглядати у серіалі легендарний Табір напівкровок, де Персі буде тренуватися разом з Аннабет та іншими дітьми давньогрецьких богів, проте не повідомляє дату прем'єри. Вона очікується у 2023 році.

985 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: