«Диво»: перший погляд на Флоренс П'ю у новій стрічці Себастьяна Леліо

19 августа 2022,  21:25 | Новости фильмов

Цієї осені на шанувальників зірки фільмів «Маленькі жінки» та «Чорна вдова» Флоренс П'ю чекають одразу дві цікаві прем'єри з нею у головній ролі: фільм Олівії Вайлд «Не хвилюйся, серденько» та загадкова історія Себастьяна Леліо «Диво». І поки перша стрічка вже може похвалитися кількома трейлерами, друга розкрила лише два свої кадри, які представляють героїню П'ю.

Події фільму «Диво» будуть відбуватися у 1862 році у центральній частині Ірландії. Це історія про одинадцятирічну дівчинку Анну О’Доннелл, яка перестає їсти, але дивом залишається живою та здоровою. Коли про це стає відомо, у крихітне село Анни привозять англійську медсестру Ліб Райт, щоб вона вела за нею спостереження. Туристи та паломники збираються стати послідовниками дівчинки, яка, як кажуть, місяцями живе без їжі. Проте чи дійсно у цьому селі живе свята, яка харчується «манною небесною», чи там діють більш зловісні мотиви?

Перші кадри психологічного трилера Леліо показують Флоренс у ролі медсестри Ліб Райт, яка драматично позує на тлі ірландських пейзажів та кладовища.

Основою сюжету став роман письменниці Емми Доног'ю, яка також працювала над його адаптацією у сценарій та виступає продюсеркою фільму Леліо. Найвідомішою екранізацією її романів є оскароносна стрічка «Кімната» з Брі Ларсон у головній ролі.

Леліо відомий завдяки своїм режисерським кінороботам «Глорія», «Фантастична жінка», «Непокора» та «Глорія Белл».

Світова прем'єра трилера «Диво» відбудеться в рамках 47-го Міжнародного кінофестивалю в Торонто, який буде проходити з 8 по 18 вересня. Після чого його представлять на 70-му Міжнародному кінофестивалі у Сан-Себастьяні. Поки невідомо, чи вийде нова стрічка Леліо в український прокат, проте її реліз онлайн відбудеться на платформі Netflix.

Тим часом українські глядачі зможуть побачити П'ю у фільмі «Не хвилюйся, серденько» вже за місяць — її прем'єра запланована на 22 вересня.

812 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: