Перший погляд на Бенедикта Камбербетча у новій стрічці Веса Андерсона «Чудова історія Генрі Шугара»

25 августа 2023,  17:43 | Новости фильмов

Платформа Netflix опублікувала в мережі перший постер очікуваного фільму Веса Андерсона «Чудова історія Генрі Шугара», головну роль в якій виконає номінант на премію «Оскар» Бенедикт Камбербетч. І на цьому постері він трохи схожий на свого мага-супергероя Доктора Стренджа.

Стрічка «Чудова історія Генрі Шугара» буде пригодницькою комедією, заснованою на улюбленій історії письменника Роальда Дала про багатого чоловіка Генрі Шугара (його втілить Бенедикт Камбербетч), який збирається оволодіти надзвичайним навиком шахрайства в азартних іграх.

Роль Роальда Дала виконає ще один відомий британський актор Рейф Файнс, який грав Волдеморта у Поттеріані та М у Бондіані.

Постер, на якому Камбербетч медитує у стилі Доктора Стренджа, повідомляє, що компанію їм складуть Дев Патель, Бен Кінгслі та Річард Айоаді.

Минулого року Камбербетч знову втілив Доктора Стренджа у супергеройському блокбастері «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля».

Світова прем'єра стрічки «Чудова історія Генрі Шугара» відбудеться в рамках 80-го Венеційського кінофестивалю, після чого вона вийде онлайн 27 вересня.

Раніше цього літа Андерсон представив свій новий фільм «Астероїд-Сіті», що зібрав зірковий каст на чолі з Томом Генксом і Скарлетт Йоханссон.

957 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: