«Марвели»: розкрито вражаючий бюджет другого сольника супергероїні Капітан Марвел

2 ноября 2023,  14:05 | Новости фильмов

Повідомляється, що на свій новий супергеройський блокбастер «Марвели» компанії Marvel Studios та Disney витратили 250 мільйонів доларів. Як гадаєте, це багато чи мало для кінокоміксу MCU?

При бюджеті у 250 мільйонів доларів очікується, що у свій прем'єрний вікенд в Америці другий сольник Капітана Марвел збере 75-80 мільйонів доларів, повідомляє Variety. І такий бюджет робить його одним з найдорожчих фільмів MCU.

Найдорожчим блокбастером Marvel усіх часів досі залишається фільм «Месники: Ера Альтрона», на який витратили $365 млн. Далі йдуть «Месники: Завершення» ($356 млн) та «Месники: Війна нескінченності» ($325 млн).

Четверту сходинку займає супергеройський фільм «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», чий бюджет склав $294,5 млн.

Новий кінокомікс «Марвели» ділить п'яту сходинку в цьому рейтингу разом з минулорічними екшенами «Тор: Любов і грім» та «Чорна пантера: Ваканда назавжди», бюджети яких також склали по $250 млн.

Тим часом бюджет першого сольника «Капітан Марвел» був всього $152 млн.

В український прокат блокбастер «Марвели», де у ролі Керол Денверс/Капітана Марвел повертається Брі Ларсон, виходить 9 листопада.

961 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: