Новости о фильме (2024)

Рецензія на фільм «Суперники» (2024)
Шалена одержимість Зендеї
2 мая 2024,  18:45 | Рецензии | Автор: Олена Стрельбицька

В США теніс вважається одним з найпрестижніших видів спорту, тож про нього знімають багато фільмів (мабуть, більше знімають тільки про баскетбол). І ось навіть відомий італійський режисер Лука Гуадан'їно, який давно співпрацює з Голлівудом, піддався чарам цього виду спорту. Проте для нього теніс у стрічці «Суперники» стає інструментом, який допомагає глибше дослідити природу людських амбіцій та пристрасті. А також те, що відбувається, коли спортсмени вирішують їх змішати...

Читать далее...
25 февраля 2024,  11:19 | Обновления

Предлагаем посмотреть украинский трейлер романтической драмы «Соперники» с непревзойденной и соблазнительной Зендеей в главной роли. В кинотеатрах Украины фильм можно будет посмотреть с 25 апреля.

Читать далее...
7 сентября 2023,  14:23 | Новости фильмов

Зірка наукової фантастики «Дюна» та трилогії про Людину-павука Зендея виконує головну жіночу роль у наступній стрічці відомого італійського режисера Луки Гуадан'їно, що називається «Претенденти».

Читать далее...
27 февраля 2023,  18:04 | Кастинг

Цього року ми зможемо побачити Зендею не тільки в другій «Дюні», а і в новій стрічці відомого італійського режисера Луки Гуадан'їно «Challengers».

Читать далее...