Зендея зіграє у новому фільмі режисера стрічки «Назви мене своїм ім'ям»

27 февраля 2023,  18:04 | Кастинг

Цього року ми зможемо побачити Зендею не тільки в другій «Дюні», а і в новій стрічці відомого італійського режисера Луки Гуадан'їно «Challengers».

Нова кіноробота режисера, який зняв хітову драму «Назви мене своїм ім'ям» за участю колеги Зендеї по «Дюні» Тімоті Шаламе, розповість про трьох гравців у теніс, які знають одне одного з підліткового віку. Тепер вони змагаються у тенісному турнірі за звання чемпіонів світу, і під час змагання їхнє старе суперництво оживає на корті та поза ним.

Компанію Зендеї у цій драматичній історії про суперництво складуть зірка хітового британського серіалу «Корона» Джош О'Коннор та зірка оскароносного мюзиклу Стівена Спілберга «Вестсайдська історія» Майк Фейст.

У січні Зендея отримала свій перший «Золотий глобус» за головну роль у драматичному серіалі «Ейфорія», за який вона також вже має 2 премії «Еммі».

Світова прем'єра стрічки «Challengers» очікується у серпні, після чого Зендея повернеться в ролі Чані у фантастичному епіку Дені Вільньова «Дюна 2», який вийде в український прокат 2 листопада.

886 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: