Дженніфер Лоуренс зіграє головну роль у детективній стрічці «Дружини»

4 липня 2024,  09:58 | Кастінг

Лавреатка премії «Оскар» Дженніфер Лоуренс, також відома за франшизами «Люди Ікс» та «Голодні ігри», опиниться у центрі розслідування вбивства у своєму майбутньому фільмі «Дружини» («The Wives»).

Натхненням (принаймні частково) для детективної стрічки «Дружини» від Apple та студії A24 стане популярна американська реаліті-франшиза «Справжні домогосподарки», що слідує за особистими та професійними драмами у групах заможних американських жінок у різних американських штатах. Про це повідомляє журнал Empire.

Роль Лоуренс поки не розкривається, проте вона виконає одну з центральних героїнь, а також буде продюсувати цю детективну історію про багатих домогосподарок.

Це буде вже друга співпраця лавреатки премії «Оскар» та компаній A24 та Apple. У 2022 році вона зіграла головну роль і була продюсеркою їхньої драми про ПТСР «Міст», що принесла номінацію на «Оскар» її колезі Браяну Тайрі Генрі.

Минулого року Лоуренс можна було побачити у кінотеатрах у гострій комедії «Без образ», за гру в якій вона отримала чергову номінацію на премію «Золотий глобус».

Лоуренс також планує зіграти у фільмі «Die, My Love» про післяпологову депресію, який вона продюсуватиме разом з Мартіном Скорсезе.

303 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: