Деніел Крейг повернеться у третій частині франшизи «Ножі наголо»

29 травня 2024,  12:01 | Новини фільмів

Режисер Раян Джонсон вже готує продовження своєї популярної детективної франшизи «Ножі наголо», головну роль у якій виконує зірка Бондіани Деніел Крейг.

Джонсон поділився у соцмережах тизером детективної стрічки «Ножі наголо 3», що розкриває її повну назву: «Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery», що перекладається як «Ножі наголо: Прокинься, мертвий чоловіче».

У тизері продовження хітових фільмів «Ножі наголо» (2019) та «Ножі наголо: Скляна цибуля» (2022) геніальний детектив Бенуа Бланк, якого грає колишній Джеймс Бонд, згадує свої попередні справи і робить акцент на тому, що третя справа буде «його найнебезпечнішою справою на сьогодні».

Очікується, що, як і сиквел, третя детективна пригода Бенуа Бланка вийде на платформі Netflix. Її прем'єра планується вже у 2025 році.

Чекаєте продовження пригод видатного детектива?

Тим часом у перерві між другою і третьою частинами франшизи «Ножі наголо» Джонсон виступив продюсером трилера «Чиста гра», стрічки «Американське чтиво» та хітового науково-фантастичного серіалу «Проблема 3 тіл», а також написав і зняв детективний серіал «Покерфейс».

400 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: