Вийшов трейлер нової комедії «Ірландське бажання» за участю Ліндсі Лохан

20 лютого 2024,  20:54 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix поділилася офіційним трейлером романтичної комедії «Ірландське бажання», де головну жіночу роль виконає легендарна Ліндсі Лохан, зірка культових стрічок «Погані дівчиська» та «Шалена п'ятниця».

Фільм «Ірландське бажання» за участю Лохан розповість про дівчину на ім'я Медді, яка, коли кохання всього її життя збирається одружитися з її найкращою подругою, вирішує відкласти свої почуття в далекий ящик і бути дружкою на їхньому весіллі в Ірландії. Але спонтанне бажання знайти своє справжнє кохання змушує її прокинутися у ролі майбутньої нареченої. Як їй бути далі?

Компанію Лохан у цій очікуваній романтичній комедії від стримінгової платформи Netflix складуть зірка четвертого сезону серіалу «Ти» Едвард Спелірс та зірка серіалу «Сендітон» Александр Влахос.

Стрічку «Ірландське бажання» зняла режисерка Джанін Даміан, яка нещодавно працювала з Лохан над комедією «Незабутнє Різдво», що також вийшла на Netflix. Онлайн-прем'єра нової романтичної пригоди за участю Лохан відбудеться 15 березня.

672 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: