«Мадам Павутина»: розкрито супергеройські костюми Дакоти Джонсон та інших супергероїнь

13 січня 2024,  18:08 | Новини фільмів

У мережі з'явилися новий постер та промо-кадр майбутнього супергеройського бойовика «Мадам Павутина» від Sony Pictures та Marvel, що дозволяють краще роздивитися супергеройські костюми чотирьох нових супергероїнь великого екрану.

Супергеройський екшен «Мадам Павутина», заснований на коміксах Marvel, познайомить глядачів з супергероїнею Кассандрою Вебб, парамедикинею з Мангеттену, яка одного дня виявляє в собі здібності до ясновидіння, опиняється у вирі небезпечних подій і стає відомою як Мадам Павутина.

Роль Кассандри виконає Дакота Джонсон, чий червоний супергеройський костюм, прикрашений павутиною, ви можете побачити на промо-кадрі нижче.

Також їй допомагатимуть боротися зі злом три супергероїні, яких втілять зірка хітового серіалу «Ейфорія» Сідні Свіні, зірка стрічок «Трансформери: Останній лицар» та «Дора і Загублене місто» Ізабела Мерсед і зірка фільму «Мисливці на привидів: З того світу» Селеста О’Коннор. Їхні сили будуть пов'язані з силами Людини-павука, адже цей кінокомікс є розширенням його кіновсесвіту від Sony Pictures.

Українська прем'єра супергеройського екшену «Мадам Павутина», який зняла режисерка C.Дж. Кларксон, запланована на 14 лютого.

616 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: