Дивіться драматичний трейлер міні-серіалу «Експати» за участю Ніколь Кідман

21 грудня 2023,  18:22 | Новини серіалів

Лавреатка премії «Оскар» Ніколь Кідман переїжджає до Гонконгу в офіційному трейлері драматичного міні-серіалу про жіночі стосунки «Експати» від стримінгової платформи Amazon Prime.

Міні-серіал буде екранізацією роману письменниці Дженіс Лі і розповість історію взаємин кількох жінок із різних країн, які знайшли свій новий дім у Гонконгу. Серед героїнь: архітекторка Маргарет із США, яка переживає за свій новий проєкт хмарочоса; дівчина корейського походження на ім'я Мерсі, яка намагається почати нове життя, щоб позбавитися тягаря непростого минулого, але примудряється і тут опинитися в центрі скандалу; фантазерка Гіларі з Англії, яка мріє завести дитину, незважаючи на свій ненадійний шлюб; самовпевнена «альфа-експатка» Теммі, приголомшена появою на порозі другої (китайської) сім'ї її чоловіка; австралійка Френні, яка переживає екзистенційну кризу і готова записати в найкращі друзі всіх, з ким одного разу пообідала; місцева світська левиця Олівія, для якої пониження у соціальному статусі стає принизливим випробуванням.

Кідман, яку цього року вже можна було побачити у серіалі від платформи Paramount+ «Спецназ: Левиця», втілить тут архітекторку Маргарет.

Онлайн-прем'єра міні-серіалу «Експати» відбудеться 26 січня.

Тим часом з 21 грудня Кідман повертається у кінотеатри в образі королеви Атланни у супергеройському екшені «Аквамен і загублене королівство».

986 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...