«Що, якби...?»: що відомо про другий сезон мультсеріалу від Marvel та Disney

5 липня 2023,  23:15 | Новини серіалів

Відповідаємо на популярні питання про майбутній сезон супергеройського мультсеріалу від Marvel Studios та платформи Disney+ «Що, якби...?».

Коли вийде другий сезон «Що, якби...?»?

Прем'єра нових серій мультсеріалу «Що, якби...?» відбудеться у другій половині 2023 року, проте платформи Disney+ поки що тримає точну дату прем'єри у таємниці.

Скільки буде серій у другому сезоні?

Офіційно підтверджено, що другий сезон буде складатися з 9 серій.

Хто повернеться у другому сезоні?

Актор Джеффрі Райт знову озвучить Наглядача, могутню істоту, що існує поза простором і часом та виступає оповідачем різний історій мультивсесвіту за участю різноманітних героїв Marvel та їхніх альтернативних версій з інших всесвітів.

Про що буде другий сезон?

Офіційний синопсис буде розкрито пізніше, проте відомо, що нові серії продовжать досліджувати мультивсесвіт MCU, і в майбутньому ми зіштовхнемося не тільки з добре відомими нам супергероями і суперлиходіями, а й з новими персонажами та світами Marvel.

Чи буде другий сезон фінальним?

Ні, поки творці мультсеріалу працювали над другим сезоном, вони зрозуміли, що є ще багато цікавих історій, які вони хочуть розповісти у третьому сезоні «Що, якби...?».

А ви чекаєте новий сезону мультсеріалу «Що, якби...?»? З альтернативними версіями яких персонажів MCU ви б хотіли познайомитися в ньому? Пишіть в коментарях.

866 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: