«Русалонька»: дивіться український трейлер очікуваного фільму від Disney

14 березня 2023,  12:05 | Новини фільмів

У неділю, під час 95-ї церемонії нагородження премії «Оскар», був представлений офіційний трейлер діснеївського рімейку «Русалонька» з Голлі Бейлі у головній ролі. І ви вже можете подивитися його з українським дубляжем.

«Русалонька» – це знайома кожному історія про Аріель, красиву та натхненну молоду русалку, яка прагне пригод. Наймолодша і найзухваліша з доньок короля Тритона, Аріель прагне дізнатись більше про світ над водою. Під час однієї з подорожей на поверхню вона закохується у принца Еріка. Хоча русалкам заборонено спілкуватись із людьми, Аріель має йти за покликом серця. Тож вона укладає угоду зі злою морською відьмою, Урсулою, котра дає Аріель шанс з’ясувати, яке воно, життя на землі. Але це ставить під загрозу її власне життя та батькову корону.

Короля Тритона у рімейку грає Хав'єр Бардем, а відьму Урсулу Мелісса МакКарті. Принца Еріка втілює актор Джона Гавер-Кінг.

Режисером стрічки виступає Роб Маршалл, який зняв для Disney пригодницькі фільми «Пірати Карибського моря: На дивних берегах», «У темному-темному лісі» та «Мері Поппінс повертається».

В український прокат «Русалонька» вийде 25 травня.

Дивіться більше дубльованих трейлерів очікуваних фільмів та серіалів.

1351 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: